dijous, 15 de març del 2012

Amanida de Pollastre i Poma a l´Estragó

Ingredients (4 persones):
2 pits de pollastre, rostides, tallat en tires
2 c / s pinyons, lleugerament torrats
150 ml. maionesa
2 c / c mostassa de Dijon
150 grs. fonoll picat                                                      
1 c / s suc de llimona
1 ceba petita, picada (o ceba vermella)
1 poma verda, pelada, sense cor, tallada a daus
Sal i pebre
2 c / c estragó
Fulls de cabdell, per servir l'amanida
mantega
Preparació: Rosrir el pollastre en una mica de mantega, perquè deixi anar els sucs.
Mentre, en un bol, barrejar la maionesa, la mostassa, la ceba, el fonoll, la poma, el suc de llimona i l´ estragó. Salpebrar.
Deixar reposar el pollastre (no ha d'estar molt calent) i barrejar-ho trocejat amb la resta d'ingredients i els pinyons. Servir l'amanida temperada sobre  les fulles de cabdell.

1 comentari:

  1. Avui la hem menjat per sopar, exit TOTAl.
    proveu-la val la pena!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina