dilluns, 19 de març de 2012

Flam de Parmesà , Porros i Pernil

Ingredients (4-6 persones): 6 ous
2 c / s oli d'oliva
4 talls de pernil dolç, tallades a tires
70 grs. formatge parmesà, ratllat
2 porros, tallats petits
1 gra d'all, premsat
5 dl. llet
pebre vermell dolç
Sal i pebre
 Preparació: Ofegar els porros en una paella amb l'oli durant 10 minuts, incorporar l'all i coure 2 minuts més. Salpebrar i reservar.
Batre els ous amb la llet i el parmesà. Afegir el pernil i els porros. Salpebrar.
Omplir el motlle (2 cm. De gruix és suficient), escampar-hi pebre vermell dolç i coure al forn, al bany maria durant una hora, fins que els ous estiguin quallats.
Deixar entibiar i servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada