dimecres, 21 de març de 2012

Sacher casolà

Aquí us deixo una recepta d´uns postres que, si teniu nens els encantarà ajudar-vos a fer-lo i desprès a menjar-lo.

Ingredients:

Un pa de pessic preparat, o el compreu fet o el feu a casa.
Si el feu a casa, venen el producte i després hi heu d´afegir una mica de llet, un parell d´ous i una mica de mantega.
Una taula de xocolata fondant
200 cc de llet
La ratlladura d´una taronja


Preparació:

Incorporeu en un bol el preparat per fer el pa de pessic, i afegiu el que el fabricant demani; acostuma a ésser:
llet, mantega i ous. jo hi aporto a més la ratlladura d´una taronja i unes panses de Corint sense pinyol.
Poseu en un motlle prèviament untat amb mantega i enfarinat i deixeu coure al forn durant 45/50 minuts.
Deixeu refredar
En un pot desfeu 50 gr de mantega, un got de llet i la xocolata per fondre, remeneu be i deixeu refredar lleugerament.
Escampeu la xocolata per sobre del pa de pessic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada