En aquesta época de l´any les amanides son un dels recursos més agraits i utilitzats per sol-lucionar un dinar o un sopar.
En aquesta ocasió us en proposo una que és ideal per un dia especial on es vulgui celebrar quelcom .
Els INGREDIENTS son:
-500 gr de llagostins ( millor frescos)
-variat de fulles d´enciam
-tomáquet d´amanir ( cherris, o el tipus que més us agradi)
-ceba tendra( opcional)
-2 alvocats
-salsa rosa o cóctail.
-suc de llimona.
Preparació:
Escaldem els llagostins en aigua bullenta amb sal durant 2 minuts. Deixem refredar i treiem les clofolles.Reservem
Laminem els alvocats en lámines fines i ruixem amb el suc de la llimona.
disposem en una safata ( si voleu podeu muntar els plats individualment) un llit de fulles d´enciam, troços de tomáquet i ceba tendra. per sobre col-loqueu les lámines d´alvocat i els llagostins i amaniu amb la salsa rosa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada