dilluns, 4 de juny de 2012

Amanida de salmó fumat

Una amanida ideal per quan fa calor: refrescant, lleugera i saludable. Si s´está fent dieta serveix com a plat únic.

Ingredients:
(per a 4 persones)
400 gr de patates petites
300 gr d´espinacs frescos
250 gr de salmó fumat a tires
12 ous de guatlla
1 pot petit d´ous de salmó
4 cullerades d´oli d´oliva verge extra
1 llimona, sal, pebre
Per la salsa:
8 cullerades d´oli d´oliva verge extra
2 cullerades de suc de llimona
cibulet o julivert picat

Elaboració:
Poseu les làmines de salmó en un plat . Ajunteu el suc de la llimona amb l´oli, la sal i el pebre, i marineu el salmó amb la vinagreta. Tapeu amb film transparent i deixeu reposar 1/2 h. al frigorífic.
Mentrestant, bulliu els ous , deixeu refredar i peleu i talleu-los per la mitat.
Renteu les patates i bulliu al vapor durant 20 minuts.Deixeu que es refredin, peleu-les i talleu a rodanxes.Prepareu la vinagreta amb l´oli, la resta de llimona( o vinagre), la sal, el pebre i el cibulet.
Renteu els espinacs i repartiu un llit a cada plat. Afegiu les rodanxes de patata, el salmó i els ous de guatlla i amaniu amb la salsa. Acabeu repartint els ous de salmó per sobre.

1 comentari:

  1. que rico! con estas calores...me encanta el salmon. Un saludo, nos leemos, por cierto me gusta tu blog, ya tienes una seguidora más

    ResponElimina