Una amanida ideal per quan fa calor: refrescant, lleugera i saludable. Si s´está fent dieta serveix com a plat únic.
Ingredients:
(per a 4 persones)
400 gr de patates petites
300 gr d´espinacs frescos
250 gr de salmó fumat a tires
12 ous de guatlla
1 pot petit d´ous de salmó
4 cullerades d´oli d´oliva verge extra
1 llimona, sal, pebre
Per la salsa:
8 cullerades d´oli d´oliva verge extra
2 cullerades de suc de llimona
cibulet o julivert picat
Elaboració:
Poseu les làmines de salmó en un plat . Ajunteu el suc de la llimona amb l´oli, la sal i el pebre, i marineu el salmó amb la vinagreta. Tapeu amb film transparent i deixeu reposar 1/2 h. al frigorífic.
Mentrestant, bulliu els ous , deixeu refredar i peleu i talleu-los per la mitat.
Renteu les patates i bulliu al vapor durant 20 minuts.Deixeu que es refredin, peleu-les i talleu a rodanxes.Prepareu la vinagreta amb l´oli, la resta de llimona( o vinagre), la sal, el pebre i el cibulet.
Renteu els espinacs i repartiu un llit a cada plat. Afegiu les rodanxes de patata, el salmó i els ous de guatlla i amaniu amb la salsa. Acabeu repartint els ous de salmó per sobre.
que rico! con estas calores...me encanta el salmon. Un saludo, nos leemos, por cierto me gusta tu blog, ya tienes una seguidora más
ResponElimina