Ingredients ( per 4 ):
2 filets de porc ( si son ibèrics molt millor)
Una ceba tendre
8 tires de bacó
200 gr de xampinyóns
100 gr de mantega
una cullerada de farina
200cc de caldo de verdures
sal
oli
pebre
got de vi blanc
Preparació:
Tallem els filets en forma de medalló, salpebrem i els emboliquem amb una tira de bacó.
Punxem amb un escuradents el bacó i marquem els medallons en una paella amb una mica d´oli.
Reservem.
A continuació piquem la ceba tendre i filetegem els xampinyóns . Ho saltejem en la mateixa paella juntament amb la mantega, i incorporem el got de vi blanc. Deixem evaporar l´alcohol i incorporem la cullerada de farina i deixem enrossir, a continuació afegim el caldo de verdures i esperem fins que redueixi i quedi una salsa semiliquida.
Salsejem els medallons i a punt per servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada