dilluns, 16 d’abril de 2012

Llom Iberic amb pinya

Aquesta és una de les moltes variants que es poden fer de l´agredolç.
La carn del porc combina molt bé amb l´agredolç i amb força varietats de fruites.
En aquest cas jo he utilitzat la pinya.



Els ingredients son ben fàcils de trobar , inclús de tenir a casa
Ingredients( per a 4 ):
500 gr de cap de llom ibèric ( si voleu  també es pot fer amb llom normal)
una ceba tendre grossa
una llauna de pinya natural
una mica de mostassa d´estragó
oli d´oliva verge extra
sal i pebre
Soja
Preparació:
En una paella ben calenta fregim els talls de llom(salpebrats) amb una mica d´oli i reservem.
A continuació en el mateix oli( no gaire) tirem la ceba tendre tallada i la pinya a trocets.
Saltegem una mica i incorporem una cullerada de mostassa i un rajolí de salsa de soja.
Servim el llom amb el sofregit de ceba i pinya per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada