Les magdalenes es poden fer de molts gustos i presentar-les de diferents maneres. Si les fem a casa són més sanes i podem variar el percentatge de xocolata en funció dels gustos dels petits i grans comensals. La recepta és fàcil i l’èxit està assegurat, sempre que us agradi la xocolata, és clar. Els nostres petits ajudants seran els encarregats de pesar els ingredients, i remenar-ho tot ben remenat.
INGREDIENTS
230 ml LLET
60 gr. MANTEGA
300 gr. FARINA
150 gr. SUCRE
2 OUS
1 SOBRE DE VAINILLA ENSUCRADA
1 SOBRE DE LLEVAT QUÍMIC
75 gr. DE PERLES (TROCETS) DE XOCOLATA
60 gr. MANTEGA
300 gr. FARINA
150 gr. SUCRE
2 OUS
1 SOBRE DE VAINILLA ENSUCRADA
1 SOBRE DE LLEVAT QUÍMIC
75 gr. DE PERLES (TROCETS) DE XOCOLATA
PREPARACIÓ
Pre escalfar el forn a 180 graus.
En un bol posem la farina, la mantega, el sucre i el llevat. Ho remenen bé i hi afegim la llet, els ous i la vainilla. Tornem a remenar. Afegim les perles de xocolata i remenem. Omplim els motlles a 3/4 de la seva capacitat i espolsem una mica de sucre sobre les magdalenes. Les posem al forn durant 20 minuts. Després traiem les magdalenes, les deixem refredar i les desmotllem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada